Flexibiliteit door eigen productfaciliteiten

Schermafbeelding 2017-03-08 om 10.37.32

Polypreen, een naam die u zeker kent, maar niet vaak in de winkels opmerkt. En dat is logisch, want Polypreen is een grote schuim- en beddingfabrikant in het Belgische plaatsje Lommel, dat voor 80 procent private label producten maakt voor ketens, inkooporganisaties en andere (bedden)fabrikanten. De overige 20 procent is het vervaardigen en aanbieden van producten voor de beddenspeciaalzaken, die jaarlijks getoond worden op de Meubelbeurs Brussel. Vakblad Slapen bezocht de huisshow en kreeg een kijkje in de keuken.

Het is de allereerste huisshow die het bedrijf organiseert, speciaal ter ere van het 50-jarig bestaan. Salesmanager Jocelyne Reijmers vertelt: “We hebben onlangs een nieuw magazijn en grote showroom gebouwd en vonden het tijd onze klanten kennis te laten maken met onze werkwijze. Het was best spannend zo’n eerste huisshow. Drie dagen lang zijn er de hele dag door rondleidingen gegeven, konden de genodigden rustig in onze showroom kijken en genieten van een buffet en een drankje. Het was een groot succes. We hebben veel mensen mogen ontvangen, terwijl we weten dat iedereen het druk heeft. Ik wil dan ook iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om bij ons langs te komen.” Het fabrieksbezoek was zeker de moeite waard, evenals het buffet en de kennismaking met de producten, medewerkers en CEO van Polypreen.

In de aankomende editie van Vakblad Slapen nemen we u mee door de fabriek en leert u alles over Polypreen en de producten. Op onze website treft u alvast enkele foto’s en een video van ons bezoek.

Nog geen abonnee? Klik hier: abonneren