AVEK en Caparis

AVEK-en-Caparis-300x165

Op maandag 11 juni heeft WSW-bedrijf Caparis (sociale werkvoorziening) uit Drachten een nieuwe afdeling geopend, Stream genaamd. Stream begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een gewone, betaalde baan. Zij krijgen er de kans zich te ontwikkelen, hun talenten te benutten en werkervaring op te doen.

Bij Stream komen mensen binnen van wie bekeken wordt wat ze kunnen. Ze worden begeleid, krijgen een opleiding en kunnen dan – als het mogelijk is – doorstromen naar een reguliere baan. Dit traject vindt plaats in samenwerking met gemeenten, werkgevers en andere partijen.

Ook fabrikant AVEK werkt al jaren samen met Caparis. In lokale media komt Ridsert Weitenberg aan het woord, productmanager. De voorbije jaren zijn meer dan vijftig mensen bij AVEK aan het werk gegaan. “Je hebt een organisatie nodig die de mensen goed kent én die de bedrijven goed kent. Want zo krijg je de juiste mensen op de juiste plek. En dat lukt Caparis,” aldus Weitenberg.

Lees meer artikelen over
Gerelateerde artikelen
Avek lanceert Fier

Avek lanceert Fier

Tijdens het onlangs gehouden event Hollandsch Slapen in Baarn heeft Avek haar nieuwe Boxspring Fier geïntroduceerd. Fier is een ander woord voor trots. “Samen met ontwerper Hans Daalder zijn we erin geslaagd een bijzondere boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan aansprekende vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand,”...

Avek versterkt accountteam

Avek versterkt accountteam

Lizanne Lourens vertegenwoordigt vanaf 1 februari 2018 beddenspecialist Avek in rayon West. Dit rayon beslaat de provincies Noord-Holland, Utrecht en een deel van Zuid-Holland en Gelderland. Lizanne was tot voor kort vestigingsmanager bij een slaapspeciaalzaak in Rotterdam en is al jarenlang werkzaam in de beddenmarkt.

Slot Zeist nieuwe decor voor Hollandsch Slapen

Slot Zeist nieuwe decor voor Hollandsch Slapen

Op 4, 5 en 6 september 2016 is Slot Zeist het decor voor de najaarseditie van het slaapevenement Hollandsch Slapen. Kuperus en Texelwool hebben zich bij de groep slaapleveranciers aangesloten. Dit najaar wordt voor het eerst ook een feestje gekoppeld aan de beurs, gegeven door Euretco en de andere aanwezige leveranciers.

Extra beursmoment Hollandsch Slapen

Extra beursmoment Hollandsch Slapen

Het enige slaapevent in Nederland, Hollandsch Slapen, krijgt een extra editie. En wel op 6, 7 en 8 september 2015. Daarnaast zijn er twee nieuwe deelnemers; Vandijck en M-line. Ditmaal presenteren de Nederlandse fabrikanten uit de slaapsector hun producten in het fraaie Muntgebouw in Utrecht. In dit gebouw worden nog steeds volop munten geslagen, waaronder...

Zakendoen in een sfeervolle omgeving

Zakendoen in een sfeervolle omgeving

Het event Hollandsch Slapen in februari was opnieuw een succes. In de maart editie van Vakblad Slapen treft u alle noviteiten van de deelnemende fabrikanten. Alvast een klein voorproefje: Vorig jaar werd met succes, mede door de gemoedelijke formule, het slaapevenement Hollandsch Slapen geïntroduceerd. De tweede editie werd van 8 tot en met 10 februari...