Goossens bouwt forse slaapwinkel

Goossens-300x180

Het filiaal van Goossens wonen & slapen in Nuenen krijgt een compleet andere uitstraling. Het is het eerste filiaal dat het vernieuwde strategisch storeconcept van Goossens krijgt. Met een totale oppervlakte van 14.500 m2 wordt het de grootste inspirationstore van het bedrijf.

En, naar eigen zeggen, is het straks ook de grootste slaapwinkel van Nederland, met een slaapafdeling van 4000 m2. Goossens heeft merken in huis als Sylvana, Simba, Mline, naast Infinity en Dutchcomfort. De slaapafdeling zal ook een slaapscan krijgen die ontwikkeld is in samenwerking met de universiteit van Leuven.

Bart Goossens, formule verantwoordelijke van Goossens: “Onze winkel wordt een warme, gezellige cocon die vriendelijkheid uitstraalt. Iets wat nodig is in de toch al hectische wereld.” De pre-opening is in de oktober woonmaand, als het grootste deel van de make-over gerealiseerd is. De grand-opening wordt in 2019 gepland. Op dat moment wordt ook het 65-jarig bestaan van Goossens gevierd met onder andere een gloednieuw beddenconcept: de BriljantLine. (Beeld: impressie van hoe het Goossens-filiaal in Nuenen er straks uitziet.)

Lees meer artikelen over