Nieuwe Fey-boxsprings zorgen voor schone lucht

nb18-thumbnail_E-Mail-Einladung_fey3-300x300

Fey introduceert tijdens de IMM een nieuwe serie boxsprings met Dyson-technologie. Deze bedden zorgen voor 99,95% schone lucht in de slaapkamer.

Weinig mensen beseffen dat de luchtkwaliteit binnen vaak vervuild is en kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten. Gezonde lucht is letterlijk van levensbelang. Het Longfonds is hier zeer uitgesproken over.

Behalve aan een goede nachtrust draagt de nieuwe Fey-boxspring dus ook bij aan een betere gezondheid. IMM vindt plaats van 15 tot 21 januari 2018 in Keulen. Fey heeft stand C041 in hal 9. (Bron: Fey.)

Lees meer artikelen over
Gerelateerde artikelen
Slaaptekort wegslapen

Slaaptekort wegslapen

Het is al langer bekend en wordt nu weer eens bevestigd in een onderzoek: regelmatig te kort slapen is niet gezond. Mensen die dat doen, lopen extra risico op het ontwikkelen van uiteenlopende gezondheidsproblemen. Maar…er is een oplossing, althans je kunt er iets tegen ondernemen als je een te kort-slaper bent. Slaap af en toe eens lekker uit als...

Polyfasisch slapen rukt op

Polyfasisch slapen rukt op

Het zogenoemde polyfasisch slapen lijkt de wereld te veroveren. Hierbij slaap je in meerdere korte blokken in plaats van een hele nacht. De theorie is dat je alleen de zeer diepe slaap en de remslaap doormaakt van de slaapcyclus. De rest zou nutteloos zijn en zo bespaar je veel tijd. Een populair schema is om ’s nachts negentig minuten tot zes uur...