Hollandsch Slapen 2018

Prettige contacten, lekkere koffie, hapjes, lunch en op maandagavond een heerlijk diner. Dit alles vind je op Hollandsch Slapen 2018, op 2, 3 en 4 september 2018, op de buitenplaats van Kasteel Groeneveld pal naast de A1 in Baarn. Een must voor elke slaapspecialist om te bezoeken!

Als bezoeker vind je hier alle dagen lichte vormen van entertainment dat het verpozen hogelijk veraangenaamt. Op maandagavond 3 september komt er zelfs in de prachtige ambiancevolle tuin een bekende artiest een spetterend optreden verzorgen. Zonde om te missen toch! Al met al genoeg redenen om dus in nazomer een of meerdere dagen naar Baarn af te reizen. De buitenplaats Kasteel Groeneveld is gebouwd in de 18e eeuw en maakt onderdeel uit van een 130 hectare groot, bosrijk landgoed.

Daarnaast heeft de organisatie erg goed nieuws, want door de deelname van Auping doet de naam dit evenement meer dan ooit eer aan: Hollandscher kun je het bijna niet krijgen! Voor de organisatie van Hollandsch Slapen 2018 tekenen 13 deelnemende bedrijven: Auping, Avek, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, Euretco, Gebroeders Jonk, Hilding Anders, Kuperus, Mahoton, M-Line, Norma en TexelWool.

Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen en dan zowel op de ondernemers als de medewerkers. Zij zijn allemaal van harte uitgenodigd om naar deze bijzondere locatie af te reizen. Zoals je mag verwachten op dit mooie evenement, presenteren de deelnemende ondernemingen weer vele nieuwe en opvallende noviteiten. Om de deelnemers scherp te laten blijven, staat iedereen op een andere plaats en daarom brengt de organisatie ook nieuwe accenten aan.

Event Hollandsch Slapen 2018

Waar? Kasteel Groeneveld in Baarn

Wanneer? 2, 3 en 4 september

Aanmelden? Dat is gratis en doe je hier

Kijk ook op: facebook.nl/hollandschslapen

Twitter: @hollandschslape

Website: hollandschslapen.nl

Tags: , , , , , , , ,