Hollandsch Slapen

Op 2, 3 en 4 september 2018 is het fraaie Kasteel Groeneveld opnieuw het decor voor Hollandsch Slapen 2018,  hét slaapevenement van Nederland. De buitenplaats Kasteel Groeneveld is gebouwd in de 18e eeuw en maakt onderdeel uit van een 130 ha groot, bosrijk landgoed. Het is gelegen pal naast de A1 in Baarn.

Helemaal bijzonder wordt maandagavond 3 september. Na het diner gaat om 20.00 uur Trijntje Oosterhuis een spetterend optreden verzorgen. Speciaal voor alle aanwezigen, in een prachtige, bosrijke ambiance een uniek concert van deze fantastische zangeres.

Dit jaar wordt Hollandsch Slapen georganiseerd door in totaal 13 deelnemende bedrijven: Auping, Avek, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, Euretco, Gebroeders Jonk, Hilding Anders, Kuperus, Mahoton, M-Line, Norma en TexelWool.

Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, en dan zowel op de ondernemers als de medewerkers. Zij zijn van harte uitgenodigd om naar deze bijzondere locatie af te reizen. Zoals verwacht mag worden, presenteren de deelnemers tijdens Hollandsch Slapen weer vele nieuwe, opvallende noviteiten. Daarnaast  biedt Hollandsch Slapen prettige contacten, lekkere koffie, hapjes, lunch, en op maandagavond een heerlijk diner.

Tags: ,