Meer capaciteit voor L&P Springs

Het bedrijf Leggett & Platt Springs (foto) bouwt in Kroatië een nieuwe faciliteit voor de productie van veringsystemen voor de matrassenindustrie. De fabriek is nodig volgens het bedrijf om aan de vraag van de markt te kunnen voldoen.

De fabriek is nu 18.000 vierkante meter groot, maar zal uiteindelijk 33.000 vierkante meter groot gaan worden. Bovendien verwacht het bedrijf de productiecapaciteit te kunnen verdubbelen. ‘Om onze klanten hoge kwaliteit binnenveringsmatrassen te kunnen leveren, moeten we stappen maken voor de lange termijn. De uitbreiding zorgt ervoor dat we één van de beste binnenveringsmatrassen fabrikanten ter wereld kunnen blijven’, aldus Ben Cuthbert, Branch Manager van L&P Springs Kroatië.

L&P Springs is als toeleverancier naar eigen zeggen marktleider in productie en distributie van binnenveringen  naar opdrachtgevers ‘all over the world’. Het bedrijf bedient met meer dan 22.000 en met productbedrijven in 18 landen meer dan alleen de beddenmarkt. Het produceert ook onderdelen voor het binnenwerk van autostoelen en ander meubilair en voor de tapijtindustrie.

Tags: , ,