Nieuw beddengoedconcept

SUITE702 is een nieuw Amsterdam beddengoedmerk dat naar eigen zeggen fashionable duurzaam beddengoed online direct aan consumenten verkoopt. Het beddengoed komt in een groot aantal kleuren. Alle items zijn vrij te combineren. Hierdoor kan iedereen een eigen, unieke set creëren.

De merknaam SUITE702 is een knipoog naar de beroemde Bed-In van John Lennon en Yoko Ono. In 1969 brachten zij, bij wijze van huwelijksreis, een hele week in bed door, in Suite 702 van het Hilton Hotel in Amsterdam Zuid. De Bed-In van John en Yoko stond in het teken van World Peace.

De initiatiefnemers van SUITE702 geloven dat een persoonlijke, 100% duurzame Bed Peace alvast een mooie start is. Het ondernemerskoppel Shirley Muijrers en Olaf Arkauer: “Door retail marges en dure merklicenties te passeren, betaal je niets teveel voor de 5-sterren hotelkwaliteit van SUITE702. Het beddengoed is gemaakt van het beste biologische perkal katoen. De extra dunne katoenen garens zijn extreem dicht op elkaar geweven, waardoor de stof heerlijk glad en krakerig aanvoelt. SUITE702 beddengoed is bovendien GOTS- gecertificeerd, wat garandeert dat de gehele keten, van de katoenpluk tot en met het verven en confectioneren, volledig duurzaam is, en dus vrij van kinderarbeid, giftige stoffen en waterverspilling. Het katoen komt uit India en productie vindt plaats in Portugal, alles onder sociaal verantwoorde condities.”

SUITE702 beddengoed is in alle gangbare maten te bestellen, van eenpersoons tot lits-jumeaux.

SUITE702.COM

Tags: , , , , , , ,