Ontvang gratis het structuurrapport Slaapproducten 2017

Bent u detaillist in de woonbranche en verkoopt u slaapproducten? Doe dan mee aan het Structuuronderzoek Slaapproducten van Woonzakenpanel.nl en ontvang gratis het Structuurrapport Slaapproducten 2017, dat dit najaar verschijnt.

Deelnemen? Invullen van de vragenlijst kan hier.

Het Structuuronderzoek Slaapproducten is een onafhankelijk onderzoek van Woonzakenpanel.nl en Marktdata.nl naar de omvang en samenstelling van de markt voor slaapproducten. Het rapport geeft inzicht in de markt, kansen, bedreigingen, trends en ontwikkelingen in de branche. Ook het consumentengedrag komt uitgebreid aan bod. Parallel aan het onderzoek onder woondetaillisten voert Woonzakenpanel.nl daartoe consumentenonderzoeken uit met betrekking tot het oriëntatie- en koopgedrag van meubels.

Deelnemende detaillisten aan het Structuuronderzoek Slaapproducten ontvangen het rapport zoals gezegd gratis, maar maken daarnaast kans op één van de tien cadeaubonnen die Woonzakenpanel.nl maandelijks beschikbaar stelt. Het onderzoek sluit zodra er voldoende respondenten zijn voor een betrouwbaar Structuurrapport. Het is dus zaak meteen mee te doen, aldus het onderzoeksbureau.

Meer structuuronderzoeken

Behalve naar slaapproducten voert Woonzakenpanel.nl momenteel onderzoek uit naar vier andere markten binnen de woonbranche. Het gaat om de structuuronderzoeken Meubels, Verlichting, Raambekleding en Vloerbedekking. Detaillisten kunnen via deze link deelnemen. Ook hier geldt: gratis toezending van het betreffende structuurrapport en kans op een cadeaubon.